645

Атрибути на производот

Set includes:

 • 1x drift punch (article 640/6) in dim. 2, 4, 6
 • 1x centre punch (article 642/6) in dim. 3
 • 1x mason`s chisel (article 660/6A) in dim. 125
 • 1x pointed chisel (article 670/6A) in dim. 125
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура секачи и пробивачи 601739 645 - 6
Пробивач 640/6 2, 4, 6 3
Централен обележувач - точкало 642/6 3 1
Ѕидарски секач 660/6A 125 1
Секач шпиц 670/6A 125 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Високо квалитетен материјал

  Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
 • Ергономски дизајн

  Нивната најопшта употреба - водечки клинови - долго се пропагира од различни типови чекани и други ударни алати. Рангот на оригинални чекани со оригинална дрвена рачка е проширен со алати со метална рачка, дополнително изолирани со пластично куќиште. Униор чеканите имаат ергономски дизајнирани пластични куќишта за подобрување на фатот и овозможување побезбедна употреба.
 • Прецизност

  Целта на универзалната употреба на чеканите или ѕидарските, столарските, браварските, чеканите за заварување и другите чекани со специфична употреба е ефикасно да ја пренесат активната сила на една прецизирана цел.