622TBI

Атрибути на производот

 • врв од: специјален хард хром ванадиум челик, целосно зајакнат и кален
 • стебло на одвртка хромирано, врв појачан
 • рачка: ергономска форма
 • трикомпонентен материјал
 • отвор во рачката за закачување

Повеќе за производот

Профили

Square file or square part

#title#
шифраSign SQ 4-point profileAdditionsl lenghtLenghtDiameterтежина-- prazen stolpec -- 
612807SQ 1901754411
612809SQ 31002005.5731

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Ергономски дизајнирани рачки

  Супериорниот квалитет на материјали употребен во линијата на Униор одвртките е надополнет со ергономски дизајнирани рачки за да се обезбеди одлично здржување.
 • Тро-компонентна рачка

  Со оваа комбинација на меки и тврди површини, специјалната тро-компонентна рачка - патент на Униор - осигурува комфорна и ефикасна изведба со минимален напор на рачниот зглоб додека се работи.
 • Фат отпорен на лизгање

  Способни да одговорат на различни профили на завртка и изложени иновативни трокомпонентни рачки, УНИОР одвртките осигуруваат голема ефикасност и фат отпорен на лизгање.