584/4BI

Атрибути на производот

 • Клешти развиени специјално за смена и кршење на куќиштето. Клештите се прецизни и премачуваат без деформација на куќиштето на каблите и се карактеризираат со функција за стегање за крајните капаци на кабелот. Механизмот за заклучување ги затвора клемите за полесно складирање. За да го отклучите механизмот за заклучување, едноставно притиснете и ослободете ги клештите.
 • Со цел да се сочуваат врвните перформанси за сечење, ние препорачуваме да не ги употребувате клештите за сечење на жици и шипки / сопирачки.
#title#
шифраLenghtThicknessWidthтежина-- prazen stolpec -- 
6281471801825219

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.