562/3P

Атрибути на производот

 • челични рачки
 • изжлебен централен секач
 • анти лизгав штитник на рачката
 • вградена сопирачка за заштита од случајно отворање
 • повратна пружина
 • завршна површина: никлувана
 • ножеви индукционо појачани 52HRC

Повеќе за производот

Профили

Форма на челустиДоживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаДодатна должинатежина-- prazen stolpec -- 
6087722603.3462
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Резервни делови

 • Безбедно сечење

  Дизајнирани за сигурно и прецизно сечење на челичниот лим, армирање бетон, жици и кабли, PVC цевки, но и макази за обрежување грозје, макази за работа во овоштарници и виногради, разновидната линија на Униор маказите ги докажуваат своите предности кај широкиот опсег на професионалци и корисници дома.
 • Супериорен квалитетен челик

  Изработени од супериорен квалитетен карбонизиран челик, Униор маказите имаат калапесто ковани челусти, индукциски појачани острици, и солидно изолирани рачки, и исто така се карактеризираат со ефикасна површинска заштита.
 • Калени острици

  Со совршено калени острици можете да работите без употреба на сила и со одлични резултати.