Ножица за кроење винова лоза со алуминиумски рачки

544PR

Атрибути на производот

 • материјал: ножеви од челична легура
 • алуминиумски рачки
 • остриците се термички обработени до цврстина од мин. 50 HRC
 • ножевите се фино избрусени и заменливи
 • ергономски дизајн на рачките
 • брусена глава
 • рачки обложени со пластика
 • со амортизер
#title#
шифраLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6015802152201

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Резервни делови

 • Безбедно сечење

  Дизајнирани за сигурно и прецизно сечење на челичниот лим, армирање бетон, жици и кабли, PVC цевки, но и макази за обрежување грозје, макази за работа во овоштарници и виногради, разновидната линија на Униор маказите ги докажуваат своите предности кај широкиот опсег на професионалци и корисници дома.
 • Супериорен квалитетен челик

  Изработени од супериорен квалитетен карбонизиран челик, Униор маказите имаат калапесто ковани челусти, индукциски појачани острици, и солидно изолирани рачки, и исто така се карактеризираат со ефикасна површинска заштита.
 • Калени острици

  Со совршено калени острици можете да работите без употреба на сила и со одлични резултати.