Гарнитура Зегер клешти ПЛУС во торба

539PLUS/1DPCT

Атрибути на производот

Set includes:

 • 2x external lock rings pliers, straight and bent, dim. 220
 • 2x internal lock rings pliers, straight and bent, dim. 220

Повеќе за производот

Профили

Round jawsInternal lock ring pliersRound jawsExternal lock ring pliers

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура Зегер клешти ПЛУС во торба 621626 539PLUS/1DPCT 40 - 100 - 220 4
Зегер клешти,надворешни прави 532PLUS/1DP 220x40 - 100 1
Зегер клешти,надворешни криви 534PLUS/1DP 220x40 - 100 1
Зегер клешти внатрешни прави 536PLUS/1DP 220x40 - 100 1
Зегер клешти, внатрешни криви 538PLUS/1DP 220x40 - 100 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.