Гарнитура Зегер клешти PLUS во торба

539PLUS/1DPCT

Повеќе за производот

Профили

Round jawsInternal lock ring pliersRound jawsExternal lock ring pliers

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Гарнитура Зегер клешти PLUS во торба 621623 539PLUS/1DPCT 3 - 10 - 140 4 560
Зегер клешти,надворешни прави 532PLUS/1DP 140x3 - 10 1
Зегер клешти,надворешни криви 534PLUS/1DP 140x3 - 10 1
Зегер клешти внатрешни прави 536PLUS/1DP 140x8 - 13 1
Зегер клешти, внатрешни криви 538PLUS/1DP 140x8 - 13 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

  • Ергономски рачки

    Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
  • Заштита на површината

    Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
  • Висока прецизност

    Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.