538PLUS/1DP

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • полирани челусти
 • завршна површина: хромирани по стандард ЕN 12540
 • појачани врвови
 • рачки двојно обложени со пластика
 • изработени според стандард DIN 5256 форма D

Предности:

 • 30% повисока издржливост во споредба со обичните зегер клешти
 • за дијаметар од 8 до 100mm
 • со вградени врвови

Употреба:

 • за монтажа на зегер прстени на осовини

Профили

Round jawsInternal lock ring pliersVideo presentationPremium plus carbon steel

#title#
шифрадим.за внатрешни зегер прстени по ДИН 472 и ДИН 984LenghtDiameterAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6212111408 - 131280.928UnitWeight +
62121214012 - 251281.328UnitWeight +
62121318019 - 601661.838UnitWeight +
62121422040 - 1002022.348UnitWeight +
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (видео)

Related products

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.