534PLUS/1DP

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • полирани челусти
 • завршна површина: хромирани по стандард ЕN 12540
 • појачани врвови
 • изработени според стандард DIN 5254 форма В
 • рачки двојно обложени со пластика

Предности:

 • 30% поголема издржливост во споредба со обичните зегер клешти
 • со вградени врвови
 • за дијаметар од 10 до 100mm

Употреба:

 • за монтажа на зегер прстени на осовини
#title#
шифрадим.за надворешни зегер прстени ДИН 471 и Дин 983LenghtDiameterAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6211951403 - 101280.928134 +
62119614010 - 251281.328124 +
62119718019 - 601661.838204 +
62119822040 - 1002012.348274 +

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (видео)

Related products

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.