532PLUS/1DP

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • полирани челусти
 • завршна површина: хромирани по стандард ISO 1456:2009
 • појачани врвови
 • рачки двојно обложени со пластика
 • изработени според стандард DIN 5254 форма А

Предности:

 • 30% поголема издржливост во споредба со обичните зегер клешти
 • со појачани врвови
 • за дијаметар од 10 до 100 mm

Употреба:

 • за монтажа на зегер прстени на осовини

Повеќе за производот

Профили

Round jawsExternal lock ring pliersVideo presentationPremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtза надворешни зегер прстени ДИН 471 и Дин 983DiameterAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6211871403 - 100.940UnitWeight +
62118814010 - 251.340UnitWeight +
62118918019 - 601.852UnitWeight +
62119022040 - 1002.263UnitWeight +
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

Related products

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.