Гарнитура BOLTSHARK клешта со зглоб на картонски дисплеј

469SHARK/4DPST

Атрибути на производот

Set includes:

  • 6x powershark cutter (article 469SHARK/4DP) dim. 200
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура BOLTSHARK клешта со зглоб на картонски дисплеј 627646 469SHARK/4DPST - 6
BoltShark клешти за сечење со зглоб 469SHARK/4DP 200 (6x) 6

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Ергономски рачки

    Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
  • Заштита на површината

    Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
  • Висока прецизност

    Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.