Гарнитура Powershark и Boltshark секачи со жлеб на картонски дисплеј

467.469SHARK/4DPST

Атрибути на производот

Set includes:

 • 4x powershark cutter (article 467SHARK/4DP) dim. 240
 • 4x powershark cutter (article 469SHARK/4DP) dim. 200
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура Powershark и Boltshark секачи со жлеб на картонски дисплеј 627664 467.469SHARK/4DPST - 8
Powershark клешти 467SHARK/4DP 250 (4x) 4
BoltShark клешти за сечење со зглоб 469SHARK/4DP 200 (4x) 4

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.