Гарнитура странични клешти за сечење на картонски сталак

461/1BIST

Атрибути на производот

Set includes:

  • 6x diagonal cutting nippers (article 461/1BI) dim. 160
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура странични клешти за сечење на картонски сталак 621855 461/1BIST - 6
Сечици странични 461/1BI 160 (6x) 6

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Ергономски рачки

    Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
  • Заштита на површината

    Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
  • Висока прецизност

    Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.