442/1BIST

Атрибути на производот

Set includes:

  • 6x variable joint "HYPO" pliers (article 442/1HYPO) dim. 240
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура "HYPO" клешти на картонски дисплеј 615185 442/1BIST - 6
Подеслива клешта папагалка "HYPO" 442/1HYPO 240 (6x) 6

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Бројни дополнителни елементи

    Опсегот на цевастите клучеви е надополнет со други наменски алати за работа со цевни инсталации, како што се разни цевасти секачи и стеги, искречки алати, тест пумпи за работа со цевки.
  • Ергономски облик

    Специјалниот фат на цевастиот клуч, благодарение на својот ергономски облик, секогаш лежи на дланката совршено додека изведувате цврст, нелизгав фат на цевките, без обзир на нивната форма или широчина.
  • Лесна монтажа

    Униор алатите за цевки дозволуваат безбедна и ефикасна монтажа на водоводни системи, бидејќи тие пренесуваат многу дополнителна сила на цевките и обезбедуваат силен и сигурен фат без завртки или штрафови.