Гарнитура на комбинирани клешти на картонски сталак

406/1BIST

Атрибути на производот

  • 6x combination pliers (article 406/1BI) dim. 180
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура на комбинирани клешти на картонски сталак 621854 406/1BIST - 6
Комбинирани клешти 406/1BI 180 (6x) 6

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Ергономски рачки

    Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
  • Заштита на површината

    Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
  • Висока прецизност

    Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.