406/1BI-ANNIV.

Атрибути на производот

  • материјал: специјален плус јаглероден челик
  • ковани, целосно зајакнати и калени
  • ивиците за сечење се индукциски зајакнати
  • полирани челусти
  • завршна површина: хромирани по стандард ЕN 12540
  • дво-компонентни робусни изолирани рачки
  • со втиснат печат УНИОР
  • изработени според стандард ISO 5746

Профили

Flat jawsJaws formJaws form

#title#
шифраLenghtWidthAdditionsl lenghtThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
628289180273810249

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.