#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Гарнитура алати во пластична кутија 627638 404D 1.5 - 32 151 8600
насаден клуч 3/8" за свеќици 186.4/2 21, 16, 18 3
Насаден клуч инбус прихват 1/4 187/2HX 3, 4, 5, 6 4
Насаден клуч плоснат 1/4 187/2SL 0.8 x 4, 1,0 x 5,5, 1,2 x 7 3
Насаден клуч со ТХ профил прихват 1/4 187/2TX TX 8, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30 7
Двонасочна крцкалка 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Bits адаптер со 10мм со шестоаголен продолжеток за клуч 188.13 10x5/16" 1
Т рачка 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Продолжеток 1/4", долг 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Кардански зглоб 1/4" 188.6/2 1/4" 1
Продолжеток-одвртка со рачка 1/4 188.8 1/4" 1
Адаптер за продолжетоци 188.9 1/4" - 1/4" 1
Насаден клуч прихват 1/4" 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 12, 14 13
Насаден клуч 1/4", долг шестоаголен 188/2L6p 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 7
Насаден клуч со внатрешен ТХ профил 1/4" 189/2 E 4, E 5, E 6, E 7, E 8 5
Двосмерна крцкалка 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Продолжеток 1/2", долг 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Кардански зглоб од 1/2 190.6/2 1/2" 1
Насаден клуч прихват 1/2" 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 27, 30, 32 17
Насаден клуч , долг, 12 аголен прихват 1/2" 190/1L12p 16, 17, 18, 19, 22 5
Насаден клуч со внатрешен TX профил 1/2" 191/1 E 18, E 20, E 22, E 24 4
Имбус клучеви 220/3 3, 4, 5, 6, 1.5, 2, 2.5 7
Насаден клуч крстач 3/8" 236/2PH PH 1, PH 2, PH 3 3
Насаден клуч со PZ врв 3/8" 236/2PZ PZ 1, PZ 2, PZ 3 3
Насаден клуч 3/8" со внатрешен TX профил 237/1 E 10, E 11, E 12, E 14, E 16 5
Двосмерна крцкалка 3/8" 238.1/1ABI 3/8" 1
Продолжеток 3/8", долг 238.4/1 3/8"x125 1
Кардански зглоб 3/8" 238.6/1 3/8" 1
Адаптер 3/8" 238.7/1 3/8" - 1/2" 1
Насаден клуч со приклучок од 3/8" 238/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 10
Насаден клуч 3/8", долг 238/1L6p 10, 11, 12, 13, 14, 15 6
Битс уметок крстач(РН), 3 парчиња во гарнитура 6463C6,3 PH 2, PH 3 2
Двоен битс уметок крстач(РZ), 3 парчиња во гарнитура 6466C6,3 PZ 1, PZ 2, PZ 3 3
Битс уметок имбус, 3 парчиња во гарнитура 6469C6,3 2.5, 3, 4, 5, 6 5
Битс уметок со ТХ профил, 3 парчиња во гарнитура 6472C6,3 TX 6, TX 7, TX 8, TX 9, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 11
Битс уметок плоснат, 3 парчиња во гарнитура 6480C8 1.2 x 8.0x41, 1.6 x 10.0x41, 2.0 x 12.0x41 3
Битс уметок крстач (РН), 3 парчиња во гарнитура 6483C8 PH 3 1
Битс уметок крстач (PН), 3 парчиња во гарнитура 6484C8 PH 4 1
Двоен битс уметок крстач (PZ), 3 парчиња во гарнитура 6486C8 PZ 2, PZ 3 2
Битс уметок имбус, 3 парчиња во гарнитура 6489C8 6 1
Битс со ТХ профил, 3 парчиња во гарнитура 6492C8 TX 30, TX 40, TX 45, TX 50 4

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • За почетници и професионалци

    Гарнитурите содржат различни типови клучеви, клешти, одвртки, турпии, чекани, пробивачи, длета и други алати прават одличен првокласен избор за занаетчии експерти и прав избор и за почетници.
  • Интелегентен состав

    Составот на различните гарнитури е базиран на трајна соработка со локалните професионални корисници на Униор алатите. Готовите комплети ги имаат земено во предвид барањата на индивидуални полиња за работа и претставуваат квалитетен, осетлив избор на алат по атрактивна цена.
  • Едноставен избор

    Комплетите алати од типично поле ги поедноставуваат изборот и нарачката на специфични инструменти кои ви требаат и ги користите во вашата работа. Електричарите, автомеханичарите, авто-лакерите, компјутерските техничари и многу други професионалци веруваат на искуството на Униор.