Комбинирани клешти во картонска кутија

402C8

Атрибути на производот

Set includes:

 • 1x combination pliers (article 406/4G) dim. 180
 • 1x waterpump plierss (article 447/4PHPP) dim. 240
 • 1x diagonal cutting nippers (article 461/4G) dim. 160
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Комбинирани клешти во картонска кутија 624376 402C8 - 3
Комбинирана клешта 406/4G 180 1
Клешти Папагалки 447/4PHPP 240 1
Сечици страницни 461/4G 160 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.