402C6

Атрибути на производот

Set includes:

 • 1x combination pliers (article 406/1VDEBI) dim. 180
 • 1x wire stripping pliers (article 478/1VDEBI) dim. 160
 • 1x long nose pliers with side cutter (article 506/1VDEBI) dim. 160
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Комбинирани клешти во картонска кутија 614269 402C6 - 3
Сечици странични 461/1VDEBI 160 1
Клешти за отстранување изолација од жица 478/1VDEBI 160 1
Шпицеста клешта права 506/1VDEBI 160 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Безусловна заштита

  Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
 • Високо-квалитетен челик

  Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
 • VDE прописи

  VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.