Комбинирани клешти во картонска кутија

402C4

Атрибути на производот

Set includes:

 • 1x combination pliers (article 406/4G) dim. 180
 • 1x diagonal cutting nippers (article 461/4G) dim. 160
 • 1x wire stripping pliers (article 478/4G) dim. 160
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Комбинирани клешти во картонска кутија 623202 402C4 - 4
Комбинирана клешта 406/4G 160 1
Сечици страницни 461/4G 160 1
Клешти за отстранување изолација од жица 478/4G 160 1
Шпицести клешти прави 506/4G 160 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.