Гарнитура клешти и одвртки во пластична касета

401PB6

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 244х207х44

Set includes:

 • 1x diagonal cutting nippers (article 461/1BI) dim. 160
 • 1x long nose pliers with side cutter (article 506/1BI) dim. 140
 • 2x flat screwdriver TBI (article 605TBI) dim. 0.4x2.5x75, 0.5x3.0x80
 • 2x TBI crosstip (PH) screwdriver (article 615TBI) dim. PH 0x60, PH 1x80
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура клешти и одвртки во пластична касета 621420 401PB6 - 6
Сечици странични 461/1BI 160 1
Шпицеста клешта права 506/1BI 140 1
Одвртувач плоснат TBI изведба 605TBI 0.4 x 2.5x75, 0.5 x 3.0x80 2
Одвртка крстач (PH) TBI изведба 615TBI PH 0x60, PH 1x80 2
Пластична касета за насадни клучеви 981PBS5 244x207x44 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.