3202/1P

Атрибути на производот

 • The pliers enable assembly and disassembly of the connecting link clip on the motorcycle’s chain.
 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно зајакнати и калени
 • ивиците за сечење се индукциски зајакнати
 • полирани челусти
 • завршна површина: хромирани по стандард ЕN 12540
 • рачки обложени со пластика

Предности:

 • Specially designed groove enables easy positioning and prevents the pliers from slipping off the chain’s pin.
 • The jaw is shortened for easier assembly or disassembly of the clip.

Повеќе за производот

#title#
шифраLenghtWidthThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
6288031802710221

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Материјали со врвен квалитет

  Добро осмислениот дизајн и прецизното производство спречуваат оштетување на предметите на кои се работи дури и под големо оптеретување. Со вакви карактеристики, ефикасните Униор алати се вистинскиот избор за занаетчиите кои бараат квалитетни, трајни и издржливи алати.