280

Атрибути на производот

 • 5:1 зголемен момент, точност гарантирана точност од +/-4%
 • опремено со две контра полуги за дејство со максимален успех
 • цврстата конструкција значи минимално одржување и долготрајност
 • сместен во пренослив куфер. Идеален за да се вклучи во алатот за тешки возила

Предности:

 • Точно дефинирано - нема потреба од табеларна конверзија
 • Едноставната употреба не бара било какво дополнително знаење

Употреба:

 • Градежни конструкции
 • опрема за земјоделие
 • тешка индустрија
 • поголема градежна машина
 • индустрија за бродоградба
 • Авио индустрија
 • Железнички композиции
 • Рафинерии

Важно!

 • Употребата на Униор IMPACT насадни клучеви е препорачлива
 • Никогаш не треба да го надминеме бараниот момент на почетна точка на мултипликаторот

Повеќе за производот

Профили

Gear rateVideo presentationDo not use with pneumatic toolsInstructions for safe use

#title#
шифраInternal 4-point driveSign SQ 4-point profileTorque in NmTorque in lbf-inМултипликаторDiameterThicknessAdditionsl lenghtHeightтежина-- prazen stolpec -- 
6168041/2" (32mm)3/4"13009605 : 11081262101807000
6168053/4" (36mm)1"270020005 : 11081282101867000

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Прецизност во мерењето

  Мерните ленти, момент клучевите со заштита од преоптеретување, либели (и дигитални), мерила за ниво, правоаголни винкли, ѕидарски метра и мерни листови се одлични претставници на прецизни мерни инструменти, без кои успешно планирање и извршување на работата е едноставно невозможно да се замисли.
 • Употреба на тестер за безбедност

  Мерните алати се прецизни и во исто време и едноставни за употреба - како во универзални мерења со класични мерни ленти во разни варијанти така и во специфични ѕидарски и браварски работи, баждарења итн.
 • Повеќе верзии

  Униор прецизните алати се достапни во класични и верзии со уметнички дизајн - дигитални со тајмери и други карактеристики. Сите алати се дизајнирани и произведени според тековните интернационални стандарди.