267B

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • гаранција за исполнувањена стандард ISO 6789,AHSI 107.14M и USFED. ГГГ-W-686Д
 • моментот е претходно подесен
 • лесен за употреба и калибрација
 • фабрички калибриран за прецизност +/-4%

Важно!

 • Не употребувајте момент клуч за одвртување!
 • Момент клучот затега само во насока покажана на лепенката на клучот. Лепенката ја покажува правилната насока на затегање
 • Разбирливиот интервал на калибрација на момент клучот е 12 месеци или 5000 мерења од датата на нарачката на крајниот корисник
 • Кога бараниот момент е постигнат, ве молиме да не стегате повеќе
 • Момент клучот може да се оштети ако напатствијата воприрачникот не се земат во предвид

Повеќе за производот

Профили

3/4” pointTorque in NmTorque in lb. FtVideo presentation

#title#
шифраTorque in NmTorque in lbf-inHandle colourLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
618920400295green95046501
618921450332purple95046501
618922500369khaki/sand95046801
618923550406light blue95046651
618924600442orange95046701

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Прецизност во мерењето

  Мерните ленти, момент клучевите со заштита од преоптеретување, либели (и дигитални), мерила за ниво, правоаголни винкли, ѕидарски метра и мерни листови се одлични претставници на прецизни мерни инструменти, без кои успешно планирање и извршување на работата е едноставно невозможно да се замисли.
 • Употреба на тестер за безбедност

  Мерните алати се прецизни и во исто време и едноставни за употреба - како во универзални мерења со класични мерни ленти во разни варијанти така и во специфични ѕидарски и браварски работи, баждарења итн.
 • Повеќе верзии

  Униор прецизните алати се достапни во класични и верзии со уметнички дизајн - дигитални со тајмери и други карактеристики. Сите алати се дизајнирани и произведени според тековните интернационални стандарди.