266INS.3

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифрадим.Големина на клучДебелина х ширинатежина-- prazen stolpec -- 
62810510 (9x12)109 x 1253
62810611 (9x12)119 x 1255
62810712 (9x12)129 x 1255
62810813 (9x12)139 x 1255
62810914 (9x12)149 x 1259
62811016 (9x12)169 x 1261
62811117 (9x12)179 x 1263
62811218 (9x12)189 x 1269
62811319 (9x12)199 x 1271
62811421 (9x12)219 x 1274
62811522 (9x12)229 x 1276
62811624 (14x18)2414 x 18139
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

  • Прецизност во мерењето

    Мерните ленти, момент клучевите со заштита од преоптеретување, либели (и дигитални), мерила за ниво, правоаголни винкли, ѕидарски метра и мерни листови се одлични претставници на прецизни мерни инструменти, без кои успешно планирање и извршување на работата е едноставно невозможно да се замисли.
  • Употреба на тестер за безбедност

    Мерните алати се прецизни и во исто време и едноставни за употреба - како во универзални мерења со класични мерни ленти во разни варијанти така и во специфични ѕидарски и браварски работи, баждарења итн.
  • Повеќе верзии

    Униор прецизните алати се достапни во класични и верзии со уметнички дизајн - дигитални со тајмери и други карактеристики. Сите алати се дизајнирани и произведени според тековните интернационални стандарди.