#title#
шифрадим.Sign SQ 4-point profileTorque in NmThickness x widthтежина-- prazen stolpec -- 
6280991/4" (9x12, 30Nm)1/4"1,5 - 309 x 1269
6281003/8" (9x12, 135Nm)3/8"6,8 - 1359 x 12153
6281011/2" (9x12, 135Nm)1/2"6,8 - 1359 x 12156
6281021/2" (14x18, 200Nm)1/2"10 - 20014 x 18310

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Прецизност во мерењето

    Мерните ленти, момент клучевите со заштита од преоптеретување, либели (и дигитални), мерила за ниво, правоаголни винкли, ѕидарски метра и мерни листови се одлични претставници на прецизни мерни инструменти, без кои успешно планирање и извршување на работата е едноставно невозможно да се замисли.
  • Употреба на тестер за безбедност

    Мерните алати се прецизни и во исто време и едноставни за употреба - како во универзални мерења со класични мерни ленти во разни варијанти така и во специфични ѕидарски и браварски работи, баждарења итн.
  • Повеќе верзии

    Униор прецизните алати се достапни во класични и верзии со уметнички дизајн - дигитални со тајмери и други карактеристики. Сите алати се дизајнирани и произведени според тековните интернационални стандарди.