266

Повеќе за производот

Профили

1 година гаранција

Атрибути на производот

 • Индикација на постигнат момент : звучна сигнализација + 12 лед сијалички
 • Режим на работа : Одбери и следи
 • Избор на единица : N-m, in-lb, ft-lb, kg-cm
 • Тип на глава : Заменлива глава
 • Број на забци : 52
 • Батерија : АА х 2 парчиња ( не се вклучени )
 • Времетраење на батеријата ( континуирана работа ) : 110 часа
 • Времетраење на батеријата ( Standby ) : 1 година
 • Меморија : 250 пресметки
 • 10 меморирани зададени параметри на моменти
 • Работна температура : -10˚C~60˚C
 • Температура на складирање : -20˚C~70˚C
 • Издржливост на влажност : до 90% без кондензација
 • Тест на пад од висина : 1 м
 • Тест за вибрации : 10G
 • Гаранција : 10.000 мерни циклуси или 1 година
 • Сертификат за електромагнетна компатибилност
 • Прецизност CW: +/-2%, CCW: +/-3%
 • Поврзување со компјутер
#title#
шифраЗнак за SQ 4 аголен профилМомент во NmДолжинаДебелина х ширинатежина-- prazen stolpec --
6275751/4"1,5 - 303909 x 121395
6275761/2"6,8 - 1354109 x 121619
6275771/2"10 - 20054514 x 182268
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Accessories

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Only an authorised person in a certificated service centre can perform technical maintenance.
 • Tools should always be serviced and calibrated by a certified service engineer.
 • Tool should only be used for precise tightening as specified in the instruction manual.
 • Check instruction manual on how to read the value scale on the tool properly.
 • Stop tightening after hearing a feedback from the tool.
 • Use only sockets with the same square drive.
 • Always return the value on the scale back to 0 after usage and before storing.

Safety (фотографии)

Don't store a tool that is dusty and not cleaned after use.

Always check that tool has a valid certificate and always follow the calibration interval specified in the instruction manual for your tool.

When applying torque, always apply it with even and constant pressure.

The torque wrench must always be kept protected in its original packaging when not used.

Photo (фотографии)

 • Прецизност во мерењето

  Мерните ленти, момент клучевите со заштита од преоптеретување, либели (и дигитални), мерила за ниво, правоаголни винкли, ѕидарски метра и мерни листови се одлични претставници на прецизни мерни инструменти, без кои успешно планирање и извршување на работата е едноставно невозможно да се замисли.
 • Употреба на тестер за безбедност

  Мерните алати се прецизни и во исто време и едноставни за употреба - како во универзални мерења со класични мерни ленти во разни варијанти така и во специфични ѕидарски и браварски работи, баждарења итн.
 • Повеќе верзии

  Униор прецизните алати се достапни во класични и верзии со уметнички дизајн - дигитални со тајмери и други карактеристики. Сите алати се дизајнирани и произведени според тековните интернационални стандарди.