2650BI

Атрибути на производот

 • Pedal Genie се користи е замена за педалите при приспособување на менувачите на велосипед без педали. Тоа е особено корисно за изградба на нови велосипеди кои доаѓаат без педали.
 • Алатката има силна двојна вбризгана рачка, која овозможува удобно и ефикасно затегнување.
 • Pedal Genie доаѓа со два адаптери кои нудат два различни начини на употреба. Навојна верзија за поефикасна работа и конусна верзија за брзи проверки.
 • Навојниот дел е дизајниран да работи на рачката на возење ( нишка од 9/16" x 20 tpi )

Повеќе за производот

#title#
шифратежина-- prazen stolpec -- 
627328149

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.