2600D

Атрибути на производот

  • Suspension работниот пулт е специфичен сет на алатки за сервисирање на велосипеди. Работниот пулт доаѓа со ормар со 8 фиоки и долга дрвена работна површина од 2050мм. Три фиоки се полни со специфичен и општ алат , подредени во висококвалитетни влошки од пена. Останатите фиоки се погодни за чување на резервни делови и лубриканти. Работниот пулт доаѓа со менгеме IRONGATOR со лесно подвижен систем и вграден држач за велосипеди.

Профили

Доживотна гаранција

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Suspension Работна станица 625464 2600D - 77
Широк ормар за алат - 8 фиоки 990WD8 663x650x870 1
Ногарка за модуларен работен пулт 990L 105x650x870 1
Дрвен пулт 990TW 2000x750x40 1
Челуст со прилагодлива завртка за на ѕид и пулт 1693.2S 1
Браварско менгеме IRONGATOR со брз систем на поместување 721Q/6 150 1
Резервни алуминиумски челусти за 721/6 и 721Q/6 722.1AL 150 1
Сет од алати во влошка 1 за 2600D SET1-2600D 1
Сет од алати во влошка 2 за 2600D SET2-2600D 1
Сет од алати во влошка 3 за 2600D SET3-2600D 1
Униор Прирачник за велосипедска механика KAT.BIKEBOOK1 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.