2600B

Атрибути на производот

  • Bike Build работниот пулт е идеален сет од алатки за монтирање на велосипеди кои доаѓаат во кутија директно од фабрика. Работниот пулт доаѓа со ормар со 8 фиоки и дрвена пулт даска од 2050мм. Повеќето од алатите се складирани во трите фиоки во висококвалитетни влошки од пена. Во сетот е вклучено и држач за центрирање.
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Работна маса за поправка на велосипеди 628611 2600B 55
Широк ормар за алат - 8 фиоки 990WD8 663x650x870 1
Ногарка за модуларен работен пулт 990L 105x650x870 1
Дрвен пулт 990TW 2000x750x40 1
Стојалка за центрирање тркало, за професионална употреба 1689 1
Сет од алати во влошка 1 за 2600B SET1-2600B 1
Сет од алати во влошка 2 за 2600B SET2-2600B 1
Гарнитура алати во SOS влошка 3 за 2600 В SET3-2600B 1
Униор Прирачник за велосипедска механика KAT.BIKEBOOK1 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.