2600A

Атрибути на производот

  • Професионалната механичарска работна станица е ваш избор за најчестите поправки на велосипедот во Вашата работилница. Масата доаѓа со шкаф од осум фиоки и долг дрвен пулт од 2050мм. Повеќето од алатките се чуваат во четирите фиоки во висококвалитетни влошки од пена. Комплетот доаѓа со целосно опремен држач за центрирање.
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Професионална работна маса за механичари 628677 2600A 166
Широк ормар за алат - 8 фиоки 990WD8 663x650x870 1
Ногарка за модуларен работен пулт 990L 105x650x870 1
Дрвен пулт 990TW 2000x750x40 1
Стојалка за центрирање тркало, за професионална употреба 1689 1
Контролник за сопирачка за 1689 1689.2 1
Адаптер за осовина на тркало од 20mm 1689.3 12, 15, 20 3
Професионален алат за точна проверка на центрираност 1690/1 1
Гарнитура алати во SOS влошка 1 за 2600А или 2600С SET1-2600AC 1
Гарнитура алати во SOS влошка2 за 2600 А или 2600 С SET2-2600AC 1
Гарнитура алати во SOS влошка 3 за 2600 А или 2600 С SET3-2600AC 1
Гарнитура алати во SOS влошка 4 за 2600 А или 2600 С SET4-2600AC 1
Униор Прирачник за велосипедска механика KAT.BIKEBOOK1 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција
  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.