Гарнитура изолирани насадни клучеви 3/8" во метална касета

239VDEDP6P13

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 448х198х54

Set includes:

 • 6x insulated socket 3/8", 6 point (article 238/2VDEDP) dim. 10, 11, 13, 14, 17, 19
 • 3x insulated hexagonal screwdriver socket 3/8" (article 236/2HXVDEDP) dim. 4, 5, 6
 • 1x insulated reversible ratchet 3/8"
 • insulated accessories 3/8"; 2x extension bar (125, 250mm)
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура изолирани насадни клучеви 3/8" во метална касета 619419 239VDEDP6P13 - 12
Изолирана двосмерна крцкалка 3/8" 238.1AVDEDP 3/8" 1
Изолиран продолжеток 3/8" 238.4/2VDEDP 3/8"x125, 3/8"x250 2
Изолиран насаден клуч 3/8" 238/2VDEDP 10, 11, 13, 14, 17, 19 6
Изолиран насаден клуч имбус 3/8" 6 агли 236/2HXVDEDP 4, 5, 6 3

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Безусловна заштита

  Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
 • Високо-квалитетен челик

  Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
 • VDE прописи

  VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.