#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Гарнитура насадни клучеви од 3/8" на држач 622630 238H6P16 7 - 22 16 700
Насаден клуч со приклучок од 3/8" 238/1 6p 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 16
Држач за 3/8 насадни клучеви 238H 345 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Едноставна употреба

    Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
  • Прецизност

    Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
  • Безбедност

    Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.