238/1L12p

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • хромиран според ЕN 12540
 • полиран
 • изработен според стандард ISO 2725-1 (само метричка димензија)

Стандарди

ИСО 2725-1

Профили

3/8” internal 4-pointsocket 12-pointLIFE profileDo not use with pneumatic toolsPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeLenghtDiameterDiameterТ минтежина-- prazen stolpec -- 
61693676310.616.96551
61693786311.816.99561
616940116315.716.912671
616941126316.816.912751
61694415632121151171
616945166321.821.8151071
616946176323.423.4151281
616947186324.721181581
616949206327.124181671
616950216327.825181651
616951226329.526212001
616952236331.527212151
616953246331.828212151
6169541/4"639.916.86551
6169555/16"6311.816.89561
6169563/8"6314.516.89611
6169577/16"6315.716.812671
6169581/2"6317.816.512811
6169599/16"6319.51715911
6169605/8"6321.719151071
61696111/16"6323.320151281
6169623/4"6325.723181471
61696313/16"6327.725181651
6169647/8"6329.526212001
61696515/16"6331.728212151

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.