237/1F

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • хромиран според ЕN 12540
#title#
шифраTX wrench sizeLenghtDiameterDiameterТ минтежина-- prazen stolpec -- 
620811E851.418.811.25.9671
620812E1051.418.813.26.6671
620813E1251.418.814.88.2671
620814E1451.418.816.89.5671

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.