234/4 6p

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • фосфатен по стандард ISO 9717
 • изработен по стандард ISO 2725-2 (само метричка димензија)

Стандарди

ДИН 3129, ИСО 2725-2

Профили

1. 1/2” internal 4-pointsocket 6-pointPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeDiameterDiameterLenghtProfile Thicknessтежина-- prazen stolpec -- 
6167908011986115545224
6167918512586118525688
6167939013186123526395
6167949513795123526995
61679510014495130597995
61679610515495130598995
61679711015795135598995
61679811516495140679035
616799120168951356710195

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.