233/4 6p

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • фосфатен по стандард ISO 9717
 • изработен по стандард ISO 2725-2 (само метричка димензија)

Стандарди

ДИН 3129, ИСО 2725-2

Информативен лист

pdfIMPACT насаден клуч 1" - 233/4 6p

Профили

1” internal 4-pointsocket 6-pointPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeDiameterDiameterLenghtProfile Thicknessтежина-- prazen stolpec -- 
6151952240546015677
6151962442546018679
6151972746546019694
6151983050546221726
6151993252546222704
6152003353546222703
6152013455546222688
6152023657546725785
6152033860546725844
6152044163547027933
61520542655474271055
61520646705476301174
61520750755480351367
61520855815484351632
61520960875487421715
61521065935490421962
615211701005496422370
615212751068698453364
6152138011286100483656

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.