231/4 6p

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • фосфатен по стандард ISO 9717
 • изработен по стандард ISO 2725-2 (само метричка димензија)

Стандарди

ИСО 2725-2

Информативен лист

pdfКлуч насаден IMPACT 1/2" - 231/4 6p

Профили

1/2” internal 4-pointsocket 6-pointPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeDiameterDiameterLenghtProfile Thicknessтежина-- prazen stolpec -- 
6039621017.525381294
6039631118.725381295
603964122025381295
603965132125381296
6039661422.525381295
6039671523.7303812140
6039681625303812143
6039691726303813140
6093991827.5303813135
6039701928.7303813126
6039712130303813139
6039722232303813133
6039732332303813183
6039742435304520235
6039752738.7305024235
6094002840305024255
6039763042305024259
605548324430502472
6187095/16"152238972
6187103/8"1622381272
6187117/16"1822381272
6187121/2"2022381269
6187139/16"2224381283
6187145/8"2525381289
61871511/16"2626381395
6187163/4"28283813108
61871713/16"30303814129
6187187/8"32323815145
61871915/16"34343813165
6187201"36363814183
6187231.3/16"42384017241
6187251.5/16"45384319276
6187261.3/8"48.5385024333
6187271.7/16"50.5385024374
6187281.1/2"52.5385024376

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.