230/4MB1

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 197х105х38

Set includes:

 • 12x impact socket 3/8", 6 point (article 230/4 6P) dim. 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22
 • impact socket accessories 3/8"; 1x extension bar (75 mm), 3x ring with pin
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви IMPACT 3/8" во метална касета 612590 230/4MB1 8 - 22 16
Клуч насаден impact 3/8" 230/4 6p 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22 12
Импакт продолжеток 3/8" 230.4/4 3/8"x75 1
Осигурач IMPACT од 3/8" 230.8/4 6 - 12, 13 - 21, 22 - 22 3

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.