230/4 6p

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • фосфатнi по стандард ISO 9717
 • изработен по стандард ISO 2725-2 (само метричка димензија)

Стандарди

ДИН 3129, ИСО 2725-2

Информативен лист

pdfКлуч насаден impact 3/8" - 230/4 6p

Профили

3/8” internal 4-pointsocket 6-pointPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeDiameterDiameterLenghtProfile Thicknessтежина-- prazen stolpec -- 
61206081913.830845
6120619191530845
61206210191630845
612063111917.530945
61206412191930945
61206513222030961
61206614222130955
612067152222301158
612068162224301165
612069172225301165
612070182226301169
612071192227.5301166
612072202228301366
612073212230301373
612074222332301386

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.