2208

Атрибути на производот

  • Алатот се користи за демонтажа на макари со различни облици, а посебно оние кои се користат во патничките автомобили. Се користи за макари со следните димензии: од 45-235 mm. Извлекувачот е корисен за ефикасно вадење на макари од течко достапни места, предност на алатот-нема ризик од било какво оштетување на макарата. Алатот има два вида на крацикои се погодни за различни типови на макари
#title#
шифраThicknessWidthAdditionsl lenghtAdditionsl lenghtAdditionsl lenghtDiameterDiameterDiameterHeightHeightHeightтежина-- prazen stolpec -- 
6202231713260 - 82.569 - 913480 - 15040 - 12040 - 1502002131522340

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Резервни делови

Related products

  • Заштита на површината

    Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
  • Ергономска рачка

    Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
  • Висока прецизност

    Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.