Гарнитура насадни клучеви, цоловни 3/4'' во метална кутија

197MB7

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 505х215х78

Set includes:

 • 10x socket 3/4", 6 point (article 197/1 6P) dim. 15/16", 1.1/16", 1.1/2", 1.1/4", 1.5/16", 1.1/8", 1.3/8", 1.5/8", 1.7/8", 2"
 • 1x reversible ratchet 3/4"
 • accessories 1/4"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (200, 400mm)
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви, цоловни 3/4'' во метална кутија 625221 197MB7 15/16" - 2" 14
Насаден клуч 3/4" 197/1 6p 15/16", 1.1/16", 1.1/2", 1.1/4", 1.5/16", 1.1/8", 1.3/8", 1.5/8", 1.7/8", 2" 10
Двосмерна крцкалка 3/4" 197.1/1 3/4"x500 1
T рачка 3/4" 197.3/1 3/4" 1
Продолжеток 3/4", долг 197.4/1 3/4"x200, 3/4"x400 2
Метална касета 981K3/4 3/4"x505x215x75 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.