197/1L6p

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • хромиран според ISO 1456:2009
 • полиран
 • кован, целосно појачан и кален
 • изработен според стандард ISO 2725-1 (само метричка димензија)

Стандарди

ИСО 2725-1

Профили

3/4” internal 4-pointsocket 6-pointLIFE profileDo not use with pneumatic toolsPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeDiameterDiameterLenghtProfile Thicknessтежина-- prazen stolpec -- 
6107982333.23690263901
61080026373690284311
61080534474490286351
618700557454903813591
610811608054904015691
6108127/8"32.23690263631
61081315/16"34.23690263831
6108141"373690264161
6108151.1/16"383690284131
6108161.1/8"403890284591
6108171.1/4"444290285591
6108181.5/16"464490306151
6108191.3/8"484490306541
6108201.7/16"504490306831
6108211.1/2"524490347001
6108221.5/8"564490347821
6108231.11/16"604490348141
6108241.13/16"624490349031
6108251.7/8"644490349871
6108262"6844903611111
6108272.1/16"7054903612281

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.