Гарнитура изолирани насадни клучеви 1/2" во метална касета

190VDE6P11

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 448х198х54

Set includes:

 • 4x insulated socket 1/2", 6 point (article 190/2VDEDP) dim. 13, 14, 17, 19
 • 5x insulated hexagonal screwdriver socket 3/8" (article 192/2HXVDEDP) dim. 4, 5, 6, 8, 10
 • 1x insulated reversible ratchet 1/2"
 • insulated accessories 1/2"; 1x extension bar (125mm)
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура изолирани насадни клучеви 1/2" во метална касета 616704 190VDE6P11 - 11
Изолиран насаден клуч 1/2" 190/2VDEDP 13, 14, 17, 19 4
Насаден изолиран клуч имбус приклучок од 1/2" 192/2HXVDEDP 4, 5, 6, 8, 10 5
Изолирана двосмерна крцкалка 1/2" 190.1AVDEDP 1/2" 1
Изолиран продолжеток од 1/2" 190.4/2VDEDP 1/2"x125 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Безусловна заштита

  Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
 • Високо-квалитетен челик

  Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
 • VDE прописи

  VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.