190BI6P43

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата:346х292х83

Set includes:

 • 13x socket 1/4", 6 point (article 188/2 6P) dim. 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
 • 1x reversible ratchet 1/4"
 • accessories 1/4"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (55, 150mm), 1x universal joint
 • 13x socket 1/2", 6 point (article 190/1 6P) dim. 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30, 32
 • 7x hex socket 1/2" (article 192/2HX) dim. 6, 7, 8, 10, 12, 14, 17
 • 1x reversible ratchet 1/2"
 • accessories 1/2"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (125, 250mm), 1x universal joint
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви 1/2" и 1/4" во метална касета 611944 190BI6P43 4 - 32 43
Насаден клуч прихват 1/4" 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 13
Двонасочна крцкалка 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Т рачка 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Продолжеток 1/4", долг 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Кардански зглоб 1/4" 188.6/2 1/4" 1
Насаден клуч прихват 1/2" 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30, 32 13
Насаден имбус приклучок од 1/2" 192/2HX 6, 7, 8, 10, 12, 14, 17 7
Двосмерна крцкалка 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Т Рачка - 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Продолжеток 1/2", долг 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Кардански зглоб од 1/2 190.6/2 1/2" 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.