190BI12LP11

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 448х198х54

Set includes:

 • 7x socket 1/2", long type, 12 point (article 190/1L12P) dim. 10, 13, 17, 19, 24, 27, 30
 • 1x reversible ratchet 1/2"
 • accessories 1/2"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (75, 250 mm)
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви 1/2" во метална касета 627609 190BI12LP11 10 - 30 11
Насаден клуч , долг, 12 аголен прихват 1/2" 190/1L12p 10, 13, 17, 19, 24, 27, 30 7
Двосмерна крцкалка 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Т Рачка - 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Продолжеток 1/2", долг 190.4/1 1/2"x75, 1/2"x250 2
Метална касета 981K1/2 1/2"x448x198x54 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.