190.8/2BI-ANNIV.

Атрибути на производот

  • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
  • ковано тело
  • целосно појачан
  • завршна површина: хромирана според ISO 1456: 2009
  • ергономични робусни двокомпонентни рачки
  • Pro Socket рачката за насадни клучеви не е само уште една алатка од нашата генерална алатна програма. Таа е направено специјално за нашата програма за велосипеди. Таа е лесна, компактна, исклучително издржлива и има двокомпонентна ергономска рачка.

Информативен лист

pdfPro Socket Handle - 190.8/2BI-ANNIV.

#title#
шифраSign SQ 4-point profileLenghtThicknessWidthтежина-- prazen stolpec -- 
6284981/2"25023,536275

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Добредојдовте во најновиот каталог на Униор рачните алати!
  • Заедно со најновата линија на Униор алати ние ви претставуваме две нови групи: пневматски алати и алати за автомоболи.