190/2VDEDP

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан
 • глава: хромирана според ISO 1456:2009
 • изработен според стандард EN 60900

Предности:

 • двојно обложен- двобојната изолација овозможува дополнителна безбедност
 • проверено со електричен тест
Важно!
 • ако втората обвивка е видлива, заменете го вашиот алат VDE со нов

Стандарди

ЕN 60900

Профили

Article made according to VDE standardsVDE DP double layered - double coloured insulationsocket 6-pointLIFE profileDo not use with pneumatic toolsPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeDiameterDiameterLenghtProfile Thicknessтежина-- prazen stolpec -- 
61780381827541265
621593918,527541274
6121951019,527541272
6121961120,727541275
612197122227541274
6121981323,227541277
6121991424,527541272
6215941525,727541278
621595162727541282
6122001728,127541283
6215961829,527541294
6122011930,727541496
6215972032275414106
6215982133,2275414115
6122022234,5275414108
6215992335,8275614132
6122032437275816158
6216002639,3275816173
6178042741275918176
6216012842275920195
6216023044,5276222247
6216033247276222284

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Безусловна заштита

  Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
 • Високо-квалитетен челик

  Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
 • VDE прописи

  VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.