188/2L12p

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан
 • завршна површина: хромирана според ISO 1456:2009
 • изработен според стандард ISO 2725-1 (само метричка димензија)

Профили

1/4” internal 4-pointsocket 12-pointLIFE profileDo not use with pneumatic toolsPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeLenghtDiameterDiameterProfile Thicknessтежина 
6186983.250612820
6186947/32"508.811.9520
6186959/32"5010.511.9871
61869611/32"5010.511.91171

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.