188/2F12p

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован,целосно појачан
 • завршна површина: хромирана според ISO 1456:2009
#title#
шифраWrench sizeLenghtDiameterDiameterТ минтежина 
6207983/16"35.47.713.8426
6207997/32"35.48.613.8426
6208001/4"35.49.513.8426
6208019/32"37.410.713.8529
6208025/16"37.412.213.8529
62080311/32"37.413.113.8529
6208043/8"39.914.713.8529
6208057/16"39.915.913.8629
6208061/2"39.917.913.8729

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.